Νέα
Άρθρα
Υπεύθυνη Τομέα Υγείας ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας
Επικοινωνία

Βιογραφικό

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να βοηθώ τον συνάνθρωπό μου

Οι νέοι μας είναι το ακριβότερο κομμάτι σε ένα έθνος

Σχετικά με εμένα

Η Μαριλένα Μάστορα γεννήθηκε το 1968 στο ακριτικό νησί των Οθωνών και πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στην Κέρκυρα.
Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Brescia. Αποφοίτησε το 1993 από το Πανεπιστήμιο του Μιλάνο με Άριστα στη διατριβή της και εξοικειώθηκε με τη νοσοκομειακή πρακτική σε νοσοκομεία του Λονδίνου.
Εκπλήρωσε την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου στον Χειρουργικό Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας. Εξειδικεύθηκε στην Ορθοπεδική στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Συνέχισε την νοσοκομειακή πρακτική της στο ΚΑΤ και το 2002 της απονεμήθηκε ο τίτλος ειδικότητας Ορθοπεδικής – Τραυματολογίας.
Ανέλαβε καθήκοντα στη Γενική Κλινική Κερκύρας (Ιδρυτής: Αλ. Μάστορας), όπου και ασκεί το ιατρικό λειτούργημα μέχρι σήμερα, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συμπολίτες της.
Απο το 2018 είναι υπεύθυνη Τομέα Υγείας της ΝΟ.Δ.Ε. Κέρκυρας
Γνωρίζει σε άριστο επίπεδο Ιταλικά και Αγγλικά.
Είναι παντρεμένη με το Χάρη Ζερβό και έχουν ένα γιό.
Παραμένει αφοσιωμένη στον τόπο της και στους ανθρώπους του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΟΡΑΜΑ

Ένα πράγμα μου έμαθαν οι γονείς μου και πάνω σ’ αυτό στήριξα όλη μου τη ζωή, την οικογενειακή και την επαγγελματική. Να βοηθώ τον συνάνθρωπο μου. Να μην βλέπω τις δικές μου ανάγκες αλλά τις ανάγκες των άλλων. Μου το δίδαξε ο πατέρας μου με τον λόγο του και με τη ζωή του. Με την απώλεια του συνειδητοποίησα ότι με προετοίμαζε. Ίσως δεν φανταζόταν ότι δεν θα προλάβαινε. Σήμερα όμως γνωρίζω ότι ο προορισμός μου είναι να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και όραμά μου να γίνω η αλλαγή που θέλω να δω στον κόσμο.
Κι αυτό δεν είναι φιλοδοξία. Είναι υποχρέωση.